Autók » Honda » Civic (2006-2011)

Civic 1.8 VTI, Sedan

Jó vétel

Iden Majusban vettem a joszagot es ezidaig nagyon meg vagyok vele elegedve :)
Hogy miert vettem? Hat elso sorban azert mert olcso (23885 AUD), nagyon jol tartja az arat (4-5 eves Civicek 17-18 ezerert mentek) es nem utolso sorban mert nagyon teszett. Olcsobb mint egy Astra ;)
Az auto nem europai piacra van tervezve! Azok akik sportos autora vagynak azokak egy kicsit kiabrandito lehet. A futomu nagyon lagy ezert az utfekvese es kanyar stabilitasa lehetne jobb is, de vegul is nem versenyzesre vettem. A motor nagyon jo, nyomatekos es meglehetosen takarekos. Szerintem az attetelek eleg nagyon, de nekem 5 sebesegges van ugyanis minek 6 sebesseg ha mindenki csak max 110el megy ;)
Itt a 140 loero eleg szerenynek szamit, de azert igy is uti a legtobb 4 literes automata behemod szornyuseget.
Nekem kimondottan teszik a muszerfal ket dolgot leszamitva: nincs hangjelzes ha mar tartalekon mesz csak egy sarga lampa gyulad ki.
a kormany sokszor takarja a tavolsagi fenyszoro viszajelzojet igy sokszor bekapcsolva marad
A kulso magarol beszel, a belso is meglehetosen kellemes. Tetszik a sok kis rekesz a valto korul. Az alithato kartamla stb. De a valto szerintem egy kicsit elore kerult.
A csomagtarto eleg tagas de kar hogy csak kulcsal es belulrol nyithato.
A hifit is szerintem jol eltalatak jatszik MP3at es WMAt is :) ami nekem nagyon fontos mert utalok sok cdvel bajlodni
Nekem eddig nagyon bejott :)

- Kaptam 2 szoget a kerekben, nem csoda hogy eresztett ;)
- Kavics csapodott az uvegre :(

Scott Honda, Artarmon, NSW

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? Megane Grandtour 1.5D Következő autója? ?
Verdikt (8.5/10)

Honda Civic 2006 (2006)