Autók » Honda » Civic (2006-2011)

Civic 1.6 ES sedan

Fiatalság megtestesítője

Elsőnek azzal kezdeném,hogy Édesapám vette magának. Előtte egy Renault megane II-est hajtott. Jó autó volt de tele elektronikai és anyaghibákkal + egy óriási értékvesztéssel.Amikor közölték apámmal 4év után, hogy mennyit is adnak beszámításkor ,majdnem idegrohamot kapott:).Elsőre Toyota corollát akart mert azt Japánból importálják mint az én gépem.De nem tudták időben leszállítani amilyet rendelt (NEM VOLT MAGYARORSZÁGON :) vicc)így jutottunk el a civic-ig.Amikor elmentünk megnézni én elsőre beleszerettem a sportos külsejébe és a futurisztikus belsőbe.Vezetési élménye egyszerűen pazar.Az ülések finom plüss borításúak, nem az a érdes műszövet amiket manapság az autókba tesznek.Tartásuk megfelelő.Tároló rekeszekben nincs hiány.A műszerfal és a kapcsolok úgy ahogy vannak tökéletesek.Műanyagok nem kopognak nem zörögnek.Amit hiányoltam az a fedélzeti számítógép különböző funkciói és a fényre sötétedő visszapillantó tükör.Hátrányokhoz sorolnám még a kicsi csomagtartót.A fogyasztás valami hihetetlen.Azt hozzá kell tennem ,hogy az öreg annyira finoman akar a kocsival közlekedni, hogy a kocsi ne is egyen:)Nem nagy városban élünk, de a városi fogyasztás 6Liter.Városon kivül 5.1L fedélzeti szerint.Más mindenki 7-7.5L -ert írt rá.Ezért mi sem akartuk elhinni, ezért lemértük benzinkúton.A fedélzeti nem hazudott.Átlag: 5,8L.Hihetetlen egy 1.6os 125lovas géptől.Na meg persze az öreg lábától. ÖSszegezve: jó vétel volt és egyszerűen imádnivaló ,de 5millióért én inkább vettem volna egy BMW 5-öst használtan.De sajnos nem tudtam rávenni az öreget:(. Ja és az öreg teljesen megfiatalodott benne.A kocsi hatása:)

- Semmi.De ez evidens.Ez egy japán gép:)ne viccelj

Még sehova. Vagy Szombathely vagy Veszprém, majd még elválik.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000