Feltűnő kis ördög
Az autó technikai színvonala szenzációs. Egy probléma jelentkezik rendszeresen. A csomagtartó ajtóját csak igen nagy lendülettel lehet lezárni. Ekkor igen hangos, egyébként csöndes kis ördögfióka.
A műszerfal akár egy modern repülőgépé, ennek ellenére jól kezelhető és átlátható. A nem-rossz 1.4-es Jazz motorhoz képest is szenzációs ugrás a teljesítménynövekedés. Egy szép nyári napon előzés befejeztével csak azt vettem észre, hogy 165-nél tartunk, de észre se lehetett venni. A kütyük pedig igen hasznosan és jól működnek. Legjobban a tempomat hasznosságát élvezem.
Az elmúlt 1 év során csak költöttem rá pluszban a tankolás mellett. Elkészült az autó fólizása (minden üvegre + a hátsó szélvédő alsó részére is. Ide került egy kis nonfiguratív kép is.) Ezenfelül az oldalajtók végzáró élén fekete, üveg felőli oldalán ezüst színű élvédő került fel. A lökhárítók belépő éleire és első ajtó kilincsére ékalakú, hátsó kilincsre egy téglatest. A hátsó kilincs belső részére átlátszó karosszéria védő fólia került kopás megelőzésére. A 4 db Dezent felni és UG 7+ téli gumi drága volt, de megérte. Összegezve megvan a nagy szerelem.
- Nem romlott el, de a gyár visszahívta kézifék kar cserére. (ingyen)
Honda Autósziget Szekszárd
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2007 |