Elvis
Szerelem első látásra.Olvastam a többi itéletet,nálam műanyag zörgés nincs.1500km után a mátrát összejárva sem evett 7,2-nél (pedig a barátom úgy ment előttem hogy az jutott eszembe ez még a hullámvasúton is fölfele sikít),lendület
nélkül.Olajfogyasztás nincs ha lesz megírom.Párásodást 3felnőtt,2gyerekkel esőben sem tapasztaltam a klíma 20-21 fokon a ventillátor egy vonáson.A hátsó futóműnél extrém esetekben érzed és hallod úgy mintha felütne.Egy dolog borzasztóan idegesít a fordszám mérő melletti fekete fényes borítás karcosodása mindennel próbáltam,monitor tisztító,
szemüveg tisztító.Ha valaki tud valami jót segíthetne.A helykínálata 2felnőtt 2kisgyerek(az egyik 1.5éves rengeteg cuccot cipelünk miatta)teljesen kielégítő.Mikor átvettem egy konstrukciós hibát említett az átadó úr,a tanknyitó bovdenjét rövidre méretezték ha dúrván rántják kiakadhat.A teljesítmény
az 160le-s vti után sem tünik kevésnek,bár nem mindegy hogy a 6 fokozat közül melyikben van,imádtam a szerpentineken autózni vele.Én Elvisnek hívom mert mindenhova elvisz,szép a hangja és egyszerűen király.Ha találok valami hibát akkor megírom.
-----------------
Folytatom az Elvis kiértékelését.Eltelt 1 év.Az olajfogyasztás, 2000 km-ig lement a nívó feléig azóta egy tapodtat nem mozdul.Az enyémben teljes csönd van belül nem zörög vagy nyikorog.Nyáron a Balatonra menet jövet direkt ki próbáltam 95-re rakva a tempomatot nem nagy forgalomban 5.9-re beállt a fogyasztás úgy hogy kóricáltunk bent Siófokon is vele 1 hét alatt.Tehát sikerült valami hasonlót a reklámhoz elérni laboratórium nélkül is.Persze ha odalépked az ember annak ára van.Csak tiszta városi forgalom hidegebb időben 9liter.Én szeretem a hangját volt aki lehúzta,a vti-m 6000 fölötti hangja lehet hogy szebb volt de sokkal tolakodóbb is.A helykihasználhatóságával nincs bajom,2gyerek babakocsi,utazóágy,játékok,ezekkel utazunk.Meg kell találni a helyet pl a hátsó ülések alatt normál állásban is jó nagy tér van,később vettem észre.Volt itt aki a tárolórekeszekre,pohártartókra panaszkodott,épp 4helyre tudja az ember a vezetőülésből rakni a félliteres koláját úgy hogy nem löttyen ki.A futóműve szokható már nem tünik fel az az érzés hogy határesetben olyan mint ha felütne.Mostanában figyelem szinte minden autónak karcosodik a műszerek előtti plexije csak máshogy van megvilágítva és árnyékolva ezért nem feltünő.egyenlőre ennyi majd folytatom.
- semmi
Honda Csernák