Aranycitromdíjas Török2
Tisztelt Olvasók! Az előző beírást a jobb oldali keréklógás javíttatásával hagytam abba. Ídőközben garanciában kicserélték a hibás összekötő csuklót, de nem a vidéki nagyváros szervízében ahol lakom, hanem Jászberényben.
A jobbra húzás sajnos még mindig fennállt és a többszöri futómű ellenőrzés nem támasztotta alá a hiba okát.
Ezért a gumiköpeny magyarországi forgalmazó képviselőjét helyszíni egyeztetésre hívtam ,aki kategórikusan kijelentette, hogy ez a márka hibátlan, pedig szakértői szemmel nézve látszik a gumi vonalvezetés hiánya és a minden mintájának a jobbra vezető ívelése. A Honda Hungária jóvoltából gumiköpeny márka cseréjével minden úttartási hibája elmúlt és a felesleges dübörgés is abbamaradt. Egyetlen hiba azért maradt. Mégpedig a comagtartó könyökök belelógnak a csomagtérbe amelyek kínosak a sok csomag berakásakor és a pótkerék aljzat nem lett a teljes kerékmérethez alakítva , ezért csökkent a csomagtér térfogata.
Ezúton köszönöm minden garanciális javíttatásban résztvevő munkáját, és nem utolsó sorban a Honda Hungária Ügyfélszolgálati Igazgatójának a hozzáállását és türelmét.
- 0 km. Kuplung, 9600km.Jobb kormánycsukló,
Honda Fedor Jászberény,