Nagyon gyilkos 1.4-es
Imádom!!! nagyon hosszú keresgetés után találtam rá,de megérte!Sokat olvastam az itt leírt ítéleteket és csodálkoztam hogy mindenki csak dícséri.Azt hittem csak azok írnak ide akiknek bejött a verda, de saját magam tapasztaltam hogy tényleg baromi jó!Olyan kocsit kerestem ami sportos,kényelmesen elférünk benne,gazdaságosan fogyaszt,és szép.Hát megtaláltam!(mondjuk elfogult voltam mert mindig ilyet szerettem volna)
Fogyasztása nagyon költségkímélő,télen(autómata szívató,előmelegítés,stb...) vegyesbe 6l-nél nem evett többet.Na jó meg lehet etetni többel is ha nagyon akarjuk.De 3000fordulat alatt kocsikázva kizárt!E fordulat alatt nem is nagyon húz,de amit felpörög, 1.4 es mivoltát meghazuttolva,a korrekt súly-lóerő arány miatt nagyon szalad!
10éves autóról lévén szó kuplungcsere megérett,jobb hátsó szilentblokk kopog,és most a fordulatszám ingadozik,meg kell nézetni de egyáltalán nem vészes!De ennek ellenére IMÁDOM!!!Lelke van!
nagyon tetszik,imádom a seggét,tágas a belső tér,kicsit egyszerű de a japán kocsik ilyenek.Ennél jobbat nem választhattam volna!
Ja és ha rúgom neki,megy mint a vaddisznó!
- szilentblokk
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |