Lassan járj, tovább érsz
Szeretni szeretem az autót. Első kocsi, tehát gondolhatjátok, hogy mennyire ragaszkodom hozzá. Lassan 2 éve van nálam a kicsike, de már kb. az autó árának felét ráköltöttem javításokra. Nem azért, mert megállt alattam az autó, hanem mert tökéletes autóban szeretnék ülni.
Előjöttek most már sajnos a tipikus széria hibák is... (kormánymű, váltó) Ezeknek a cseréje vagy felújítása nem 2 forint... Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy érdemes-e rákölteni, vagy inkább eladja és azt a pénzt belefekteti egy másik autóba.
1.4-es motorral szerelt verzióról beszélünk. Nem fog aszfaltot szaggatni, nem fogsz versenyezgetni (teszem hozzá, mivel az oldalán és a hátulján is fel van tüntetve a sport felirat, így mindenki versenyezni akar veled), inkább csak haladni... Érezhetően gyengének mondható a kocsi (el kell legalább az 1.6, bár nem vezettem még 1.6-ost), pluszba rátesz még az autó 1140 kg-os saját tömege. Autópályán nehézkes emelkedőn tartani a 130at.
Ezektől eltérően megbízható az autó. Sosem állt meg alattam, és mindig pöccre indul. Most nyáron lesz 12 éves, nem kell csodálkozni, hogy költ rá az ember.
- Lengéscsillapító - Kuplung - Toronycsapágy - Rugók - Váltó (nyelestengely csapágy) - Kormánymű
JarCar Márkafüggetlen Autószerviz
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |