Forever young
A külső alapvetően szubjektív, nekem pl. a békalámpa nem jön be.
Szokatlansága alapvetően "elterjedtlenségére"vezethető vissza.Még ma is ritka az utakon.
Nincs rajta mit magyarázni, akinek tetszik a 7.gen tetszik akinek nem-nem.
Bár az autó mellett állva eddig majdnem csak dicséretet hallottam róla.
3ajtóval és egy jó színnel sztem lassan 10év után is kifejezetten pofás és modern.
Alapból sportülések fogadják az embert, a 3küllős kormány fogása kellemes, minőséget sugall a pontos és határozottan helyére klattyanó váltóval kiegészítve.
Aki akarja a padlón ülhet, anyukák nyakig felemelhetik az ülést, a kormány sajnos csak 2 írányban állítható de be lehet vele lőni a kivánt állapotot seperc alatt.
Az ajtót behúzva halljuk hogy sajnos még mindig nem sikerült a németes puffanást elsajátítani-node ez legyen az autó legnagyobb hibája.
Sok tárolórekesz fogad a beltérben, az anyagok kellemesek,strapabíróak, m inden finoman jár.
Férőhely tekintetében 4átlagos felnőtt kényelmesen elfér a motor már sajnos megérzi a pluszterhet ami 1 személlyel kellemes rugalmassággal ruházza fel a bódét a rövidre áttételezett váltónak köszönhetően. 90 pacitól ne várjunk csodát- de az 1.6 os sem sokkal erősebb, vigasztalásképpen.
Hogy előny vagy hátrány mindenki döntse el maga-7 literből bárhol kijővünk vele. Autópályától vagy lazázós 90 es tempótól függően a legek 6.4 től 7.9 ig alakultak.
A futómű stabil, nem billeg sajnos hangja egy egy nagyobb uthibán áthaladva beszűrődik az utastérbe de alapvetően kényelmes vele az utazás.
Jó minőségű kanyargós burkolaton kifejezetten sportosnak érezzük a felfüggesztést.Sajna alig járok vele ilyeneken..De ez nem az autó hibája-
Egy nagyon kezes felhasználóbarát autót ismertem meg benne és az az érzésem hogy még sokáig szolgáni fog.
Per pill-tőlem szokatlanul nem is gondolkozok más kocsin pedig a km mutató már majd fél éve kettessel kezdődik:)
- fűtés tekerőgombok
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |