9 év, 2 "bálnával", összesen 220000 km
Egyszerű, de csak megy, csak megy....
Helykínálat egy normál családnak elég kell legyen, az ablakok még a régi iskola szerint nagyok hátul is. A csomagtartó papíron nem valami nagy (340l), de amikor kicsinek bizonyult, akkor a hátsó ülések óriási lábterébe is pakolva elvitt még talán többet is, mint amit egy papíron nagyobb pakliterű autó tud. A 9 év alatt eddig csak síeléshez volt szükség tetőputtonyra, viszont hátul a kosarasok sem szűkölködnek. A nagy tengelytáv a kompakt kombikat veri, a sík padló, a műszerfalra tett váltó, a magas tető szinte egyterűs térérzetet ad.
A motor hihetetlenül rugalmas, kis fordulaton is húz, keveset eszik: bárhogy megyünk, 6,5-7,5 liter között fogyaszt (országút - város/autópálya). A kis motor-nagy test miatt rövid áttételezésű váltóval nem igazán autópályás utazóautó, de nekünk itt vidéken, 95%-ban országúton és faluban-városban használva ideális.
A felszereltség spártai, ABS, klíma, légzsákok, 2 villanyablak és kazettás magnós rádió - 2003-ban. :). Így a rádióadókban képben van a család :)
Eddig még nem hagyott cserben (kop, kop, kop)
Ez már a második ilyen autónk. Amikor az elsőt kiütötték alólunk, akkor a hosszas keresés vége az lett, hogy vettünk egy másik, szinte ugyanolyan Civic-et.
- Szilentek nagy mennyiségben, műszerfal világítás, első lengéscsillapítók, fűtésszabályozó bovdenje.
Szombati Műhely
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | civic 1.4 LS 2002 | Következő autója? | Honda FCX (a hidrogéncellás), ha nem lesz kapható, akkor Civic Tourer |
Verdikt | (8.6/10) |