VTI160
Nekem ez az első autóm és nagyon meg vagyok vele elégedve minden téren. Én haveromtól vettem és biztos voltam benne hogy jó vásárt csinálok, immáron 11 hónapja van nálam. Akkor elkezdem az ítéletet. A megbízhatósággal kezdeném mert ez nagyon fontos igaz még csak 11 hónapja használom, de még olajcserén és a többi apróságon kivül nem kellett rá költenem, igazából e miatt is vettem japán kocsit azon belül is a Hondát. A teljesítmény az nagyon kiemelkedő egy 1,6-os motortól igaz a nyomaték az nem annyira jó mint a lórők száma,de azért az se rossz. A motor VTEC vezérésű 5500-nál kezdenek váltani a szelepek és akkor aztán jön meg igazán az ereje egészen 8300-ig.A teljesítmény nagyon érezhető benne mint ha versenyautóba ülnénk kis túlzásokkal.A futómű is nagyon jó és precíz és természetesen nagyon sportos, de kissé kemény dehát ez kell a sportossághoz. A váltót sem szeretném kihagyni nagyon jó és precíz. A fékek viszont azok gyengék a teljesítményhez képest, azokat jobb lene lecserélni igaz nekem még a gyári van, de nekem valamennyira ez is megfelel. Az autó külseje nekem személy szerint tetszik sportos és fiatalos, és még egy kis ültetéssel és spilerezéssel még szebbé lehet varázsolni. A belseje az nem egy nagy szám de akkoriban a japók nem adtak a részletekre, de legalább minden kéznél van. Aki nem akar 2000ccm fölött venni kocsit és sportos autót szeretne annak nagyon ajánlott ez a kis japán méregzsák.
- Még szerencsére nem romlott el semmi a 11 hónap alatt!
Nem kellett még szervízbe vinnem, nem volt még semmi gond vele
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |