Tökéletes első autó - szerettem
Tökéletes első autó. Szerintem megérte a pénzét, igaz hogy csak 90Le, de azért HONDA 90LE. Pörgetve megy mint atom, sokan meglepődnek. ~10 sec alatt van százon, és csak 3.-ban vernek neki oda az erősebbek. Ha csak dolgozni járok vele visszafogottan akkor olyan 8 liter a főleg városi átlaga. Országuton 110 környékén 7 alatt. Fiatalnak a 3 ajtós pont illik. Nincs vele a világon semmi bajom, de előbb utóbb megválok tőle, mert ebbe épp nincs klíma, ami lassan alap. Meg lassan inkább a sedan-ok felé kell elmozdulnom. De akkor is Honda.
-----------------------------------
Majdnem 2 hónapja már eladtam, sajnáltam mert szerettem, és nagyon 7. generációs Civicet akartam, de mivel nem találtam jó állapotut, ezért végülis vettem egy Citroen Xsarat 3 évesen és fullosan felszerelve. És aki most azt mondaná, hogy mekkora állat, lehet igaza van, de az igazság az hogy a mai gazdasági helyzetben nem nagyon engedhetek meg magamnak olyan autót ami csak állásában is havi 10-be kerül. Amugy van még egy Yaris a családban és így a kettő már jól kiegésziti egymást. A Xsararól pedig nemsokára irok egy ítéletet.
- Középső dobtól végig a kipufogó, de hát 10 éves volt.
- Amugy semmi.
Egy kanizsai serác, apróbb dolgokat rendesen megoldott (pl. féktárcsa és betét csere). Jobban nem is kellett hozzá nyúlni.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Citroen Xsara 1.4 playback II 2004 |