Autók » Honda » Civic (1995-2001)

Civic 1.4 iS 3 ajtós

Tökéletes első autó - szerettem

Tökéletes első autó. Szerintem megérte a pénzét, igaz hogy csak 90Le, de azért HONDA 90LE. Pörgetve megy mint atom, sokan meglepődnek. ~10 sec alatt van százon, és csak 3.-ban vernek neki oda az erősebbek. Ha csak dolgozni járok vele visszafogottan akkor olyan 8 liter a főleg városi átlaga. Országuton 110 környékén 7 alatt. Fiatalnak a 3 ajtós pont illik. Nincs vele a világon semmi bajom, de előbb utóbb megválok tőle, mert ebbe épp nincs klíma, ami lassan alap. Meg lassan inkább a sedan-ok felé kell elmozdulnom. De akkor is Honda.
-----------------------------------
Majdnem 2 hónapja már eladtam, sajnáltam mert szerettem, és nagyon 7. generációs Civicet akartam, de mivel nem találtam jó állapotut, ezért végülis vettem egy Citroen Xsarat 3 évesen és fullosan felszerelve. És aki most azt mondaná, hogy mekkora állat, lehet igaza van, de az igazság az hogy a mai gazdasági helyzetben nem nagyon engedhetek meg magamnak olyan autót ami csak állásában is havi 10-be kerül. Amugy van még egy Yaris a családban és így a kettő már jól kiegésziti egymást. A Xsararól pedig nemsokára irok egy ítéletet.

- Középső dobtól végig a kipufogó, de hát 10 éves volt.
- Amugy semmi.

Egy kanizsai serác, apróbb dolgokat rendesen megoldott (pl. féktárcsa és betét csere). Jobban nem is kellett hozzá nyúlni.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1996
Előző autója? Következő autója? Citroen Xsara 1.4 playback II 2004
Verdikt (6.9/10)

Honda Civic 1995 (1996 - 2001)