Autók » Honda » Civic (1995-2001)

Civic 1.6 VTi (160 PS)

PEEERVEERRRRZZZZ !!!!!!!

Hát-hát! Két ember létezik akinek nem volt VTi-je, és beleolvad a szürke hétköznapokba, és akinek van (volt). Utóbbi népcsoportnak biztos fülig ér a szája mikor autózgat. Jöhet nagy BMW, Merci, VW PDTDi 4 akár 6 hengerrel is felvértezve, mindenképp a VTi tulajdonoson múlik hogy elolvastassa a hátsó 1.6 VTi feliratot. Kurvára röhejes eset mikor 10-en milliós verdákat szemtelenül leindexelve kötelező feliratolvastatás után lassan tovatűnik. Sok emberben okoznak bosszúságot, hogy lealázza egy 1.6-os verda. Fogyasztás? Sok... Ha 10 liter soknak számít egy hosszú úton. De! 5.-ben is leforog játszi könnyedséggel a verda egész a már-már mámorító, szőrfelállító 8500 fordulatszámíg. Menne még de az ECU határt szab. Pedíg bírná még a gyári titánium hajtókar. Ekkor 5.-ben 238 km órát mutat a számláló. Egyéni véleményem szerint megtiltották a japóknak a további mulatságot (6.gangot hiányolva) és utat engedtek a ferrariknak is.... Menetteljesítményre: PERVERZ ÁLLAT a kocsi. Imádom..... Egyetlen egy rossz tulajdonsága van e tipusnak! Éspediglen 2000-ig gyártották csak. De biztos hogy 1990-2000 ig a világ legjobb 1.6-os motorjával állunk szemben. Ennyi.....

- 103000 Km-nél első stabkitámasztó (kutyacsont) 2db.Utángyártott kb.:7000 Ft.

Honda Ste-Ba Pécs. Amúgy mindegyik szerelő KING!

Fenntartási költség (5) Évjárat 1997
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 102000
Előző autója? Civic ´92 1.5 LSi (90 PS) Következő autója? HONDA FOREVER!!!!!! (Type-R)
Verdikt (7.4/10)

Honda Civic 1995 (1996 - 2001)