Öreg autó,de meg vicceli a Franciákat!
Ahogy végig tekintek a mai 1-3 éves autókon,illetve a környezetemben használt ismerősök autóin,álldom az eget,hogy én 2008-ban egy akkor "öreg és nem feltünő öreg"japán kocsit választottam.Ismeröseim ugyan is ezeket a jelzöket mondták,amikor meglátták.Nekik jó kis 1-2 éves Peugeot 206,Fiat Punto és egyébb nyalánkságaik voltak,de elég sűrűn hordták a szervizbe,mert mindig volt valami nyűg velük.Hol elektronoka,hol kompjuter,kiégett ez-az-amaz.Vicc volt mikor kérdezték miket költöttem rá??Én meg a kötelező olaj cserén kivűl mást nem tudtam megemiteni.Hát igen,ez jellemző rá:a kötelező olaj csere,ami persze Castrol Magnatec 10w40.Nem rohad,nem akar szétesni,műanyagok nem kopognak.10 évesen 4x elektromos ablak van benne,klima..ami működik is,ABS..és szintén jó benne.Nem majrézok sose reggel,hogy nem-e hagy ott valahol majd.Fura mi? És még az árát is tartja..Ja és pár adat,aki a v-tec motort nem ismerné:2-ben 80
3-ban 110
4-ben 175
5-ben 210-et mentem vele,de már azért majréztam.
Ja és persze nem lett megpiszkálva,de hát minek is..elég amit tud ez a japán gyémánt!!
Tudnak ezek...ajánlom mindenkinek. :)
P.Zsolt
- Háát ez egy fogós kérdés..eddig 1x kellett ablaktörlő lapátot cserélnem,de hát ez fogyó eszköz.
Dunakeszi ,magam végzem.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Civic 1994-es v-tec | Következő autója? | Civic 1.8 v-tec sport |
Verdikt | (8.9/10) |