Autók » Honda » Civic (1995-2001)

Civic 1,5 V-tech-E

Olcsón sportos

Egy hónapja vettem, olcsón (alufelni, sportdob, elektromos ez-az), kis hibákkal (késöbb el?jött némi nagyobb is:( ) Nagyszervíz következett, aztán útszélén nem indult be...trafó csere. Kényelem nem franciás, de megfelel, hely + csomagtartó az van elég, lehajtott hátsó ülésekkel hatalmas, a futóm? frankó, stabil, sportos de nem kemény mint a német technikák, váltó állatjó (samara után ...). Minden m?ködik benne a kora ellenére, nem zörög a kárpit, nincs lelakva(5. tulaj lettem...). Vezetni szerintem nagyon jó, pörgetni kell, de akkor megy (90LE kicsit kevés de rugalmas). A fogyasztás télen 6,5l bár helyben nem használom. Alkatrészárak nem veszélyesen magasak, csak jól körül kell nézni+ismeretség. Kicsi rozsdafolt van a bal hátsó sárvéd?íven.
Metálkék, mosás után szép fénye van, a korából letagadhatok néhány évet, a formája szerintem a mai stílust követi, nem régimódi.

- Kopó alkatrészek cseréle (szíjak, olaj, sz?r?k, víszivattyú) 35e
- Gyújtótrafó 12e
- Téligumik beszerzése 25e (használtak)
- Hátsó fék csikorog...
- Olajcsere óta valami kopog a motorban - adalékot kapott, csökkent a kopogás...(csak nem hallom?)

Vidéki szakik - lakóhelyem környékén

Fenntartási költség (9) Évjárat 1995
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 202000
Előző autója? Samara 1.3 Következő autója? Egyenl?re marad a civic.
Verdikt (7.7/10)

Honda Civic 1995 (1996 - 2001)