Nem romlik el
Szüleim vették újonan de a kezdetektől én hordom szervízbe.
5 évesen 50e km-rel átvettem, és onnantól csak én hajtom.
Pár éves korától egy autószerelő ismerős szervízeli, ami a kopó alkatrészek cseréjét jelenti, illetve 70e km-nél elromlott a vízhűtés termosztátja. (5eFt) Korábban volt Skoda Feliciánk ott 3 hónaposan romlott el, így gondolom a 7 év nem rossz a Hondától.
7,5 éves volt a kocsi amikor a szerelőm tanácsára lecseréltük a gyári aksit, "túl öreg, bármikor tönkremehet" - mondta, mert mindig elsőre vagy másodikra indult. :)
8 évesen eltört a kipufogó (de nem esett le), a Kipufogóklinika szerint típushiba.
Riasztóval meg elektromos ablakemelővel voltak problémak az utólagos beszerelés szakszerűtlensége miatt.
A motor még mindig nem eszik egy deci olajat sem, 100km/h-nál 6l-t fogyaszt, 130km/h-nál inkább 7l-t. Hátránya, hogy a magas fordulat miatt (130km/h-nál 4000rpm) viszonylag hangos. Előzéskor is pörgetni kell mert alacsony fordulaton nincs ereje.
Továbbá alacsonyan ül benne az ember, ezt nem igazán szeretem, szívesebben nézném az utat kicsit magasabbról.
Más hibája nem jut eszembe. Jó érzés tudni amikor külföldre indulunk, hogy vissza is hoz.
- Hőkapcsoló 7 évesen (Csere 5000Ft)
- Kipufogó 8 évesen (Hegesztés 4000Ft) Mindenkinek ajánlom a Kipufogóklinikát: http://www.kipufogo.hu/
Maszek
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |