Megbízhatóság, kényelem, tempó
MINDENKINEK csak ajánlani tudom! Tökéletes családi autó, amelyik ha kell, 170 Le-vel (síma,nem turbós a VTI motor)fantasztikusan megindítja az autót! Nagyon kényelmes vezetni,minden precízen kézre áll. Széria autóban ilyen jó tartású üléssel ritkán lehet találkozni(legalábbis az én alkatomhoz). Az 1.8 VTI az 5 ajtós változat, sokkal komfortosabb mint az 1.6-osok.( Félbőr, könyöklő, légkondi, sok el. kütyü, puha a műszerfalborítás, stb.) Műszaki hibája még egyszer sem volt, talán majd az akksit kell nemsokára cserélni, de 7 év után belefér. Ennyi! Nagy élmény vezetni egy hétköznapi autós számára, mivel 5500-as fordulatszám alatt egy teljesen normális autó, de felette minden igényt kielégít.(Na nem Subaru Imp.WRX STI ). Egy "hibáját" lehet említeni , egy kicsit hangos a motorja, annak aki nem szokta a Hondákat.De ezt is lehet ám szeretni! Én 10 hónapig kerestem mire ezt megtaláltam-kifejezetten 1.8-ast, mivel előtte 1.4-es ötajtósom volt-, mert rengeteg a széthajtott autó a csodálatos fővárosi utakon, és a legtöbbje ott szaladgál. Onnan pedig TILOS!! autót venni, mert akkor tényleg ráköltheti az ember a gatyáját. Végül Debrecenből sikerült szerezni, a 8. megtekintett autó után. Ha megkímélte az előző gazdája akkor semmi gond nem lehet vele!
- Az ég-világon semmi hibája sem volt még, egyetlen fillért nem kellett még rá költeni, a kötelező szervizeken túl.( Első fékbetétet cseréltem a 70 ezres szervízkor-11.500 Ft-,de az kopó alkatrész, nem műszaki hiba )
HONDA CSERNÁK, KECSKEMÉT
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1999 |