Megbízható mindenes
114 LE. Ezt remekül tudja. 3000-ig nagyon nyomatékos aztán egy kis lyuk majd 3800-tól keményen elindul. A váltó mintaszer? bár 1 kicsit hosszú.160-nál 5. 4000. Itt már szinte nem is gyorsul. A vége 200 körül van (4 kihuzatva, gyors 5.), stabil, jól irányítható még ekkor is. 195/50R15 van rajta, kicsit széles 7X15 Alessio felnin (ez a legszarabb felni amit vha használtam,gyenge, hamar lejött róla a fényezés,tojás, nyolcas stb.)
Kellemes kényelmes autó, jó min?ség? úton öröm vele autózni, de bp.-en fáj minden kiba...tt gödör. Jó az összeszerelése, bár azt hozzáteszem, hogy még nem volt törve az autó. Egy-két nyiszogást azért már lehet hallani:-(
A fékek kicsit alulméretezettek, az ABS nagyon hamar "kapcsol", de fékbetétet 75 ekm körül cseréltem el?ször. A hátsó dob még gyári. A klíma nagyon hatékony, az akku még gyári!!! Üvegtet?= királyság. Egy kis hiba: az els? ülés nem áll vissza a beállított pozícióba el?re döntés után. De ez már csak kákán....
- Leöml?kt?l teljes kipuffogó csere. Szétrohadt. De még az utólag felszerelt Remus dobot is megette a rozsda. Pár helyzetjelz?.
- A mai autókhoz képest gyengusz a 10000 km intervallum, de ennyit megér!
Honda Royal ismer?snél
Honda Éles