Autók » Honda » Civic (1995-2001)

Civic 1.5 iLS

LÉP?S KOCSI

Szóval megvettem egy havas délutánon az én dágaszágom.Már régóta szerettem volna egyet és most végre összejött rá.1.5 sedan hmmm,klima hmmm.Lufi nincs benne,ami nem baj,csak kicsit fura egy modern autótól.(ez itt a sportkormány helye)Én egy kicsit sportosabbra számitottam,de kényelmesebb ,mint a német autók.Nagyon jol lehet csapatni,de azért gondolkozom egy toronymerevít?n és egy ültetésen.A fogyasztása abszolút elfogadható 8.5 liter a pesti forgalomban eléggé leterhelve.Szóval eddig bevált,nagyon szép és megbizható,kényelmes,remélem ez igy is marad.A japán az japán.Irány Horvátország!Ja és váltó isteni!!

- féktárcsa,betét,jobb hátso csapágy(nem széria felni),de már igy vettem(elmegy)

Remélem jol megcsinálta,mert szerintem sokat kért!ujpesti szaki.

Az apróbb dolgokat vele csináltattam.Eddig bevált és olcso volt.? dunakeszin van.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1998
Előző autója? Swift Következő autója? HONDA vagy valami japán(legyen SUBARU)
Verdikt (7.5/10)

Honda Civic 1995 (1996 - 2001)