Kényelmetlen, igénytelen és iszonyú teljesítmény
El?sz?r is nem az én autóm csak használtam!!Tehát akkor kezdjük a rosszal: igénytelen bels?, rossz ülések!! aki még nem ült sportos autóba az egyb?l "úú hogy tart az ülés" pedig egyszer?en szar!! Citroen vts-be akkor még nem ült. Küls?re nem valami szép gyárilag. A kormányzás szintén egy szar!! Mire áttekerem egyik állásból a másikba már rég kiestem a csapatásból! A fogyasztásról annyit, hogy lehet vele normálisan is menni ami nem nagyon ment nekem és akkor jól is fogyaszt de a nyomaték hiányából akkor nem is megy a kocsi. És akik azzal jönnek hogy max 11literes fogyi az hazudik, mert a 16 literest simán ki lehet hozni bel?le és akkor viszont mindig nyit a vtech:)) Kaszniról csak annyit hogy "JAPÁN"!! nem rohad viszont nem is véd meg annyira mint egy Európai autó. Jó tulajdonságok: megbízhatóságról nem beszélek mert nem nagyon akart elromlani rajta semmi! Ami hihetetlen jó az a motor Élmény hajtani!! Tényleg felveszi a nagyobb kategóriás motorokkal /autó/ a versenyt. Hangja amikor pörög az valami fenomenális. De mindezek mellett azt mondom, hogy akinek van pénze és igényes az nem ilyen autót fog venni. Mert az igazi autók tölunk Nyugatra vannak. Megbízhatónak talán egyik autó sem mondható ennyire de ez a igénytelensége miatt van!! Tehát ami nincs benne az nem is fog elromlani!!!
Viszont minden hülye gyereknek ajánlom aki szereti pörgetni, mert azt az érzést csak akkor fogod megtudni amikor te vezeted:))
- futóm?
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1998 |