Autók » Honda » Civic (1995-2001)

Civic 1.4 is

Honda, csak így egyszerűen

imádtam! gyors,kényelmes és nem egy átlagauto.(astra,golf) szerintem valakinek vagy bejön vagy többet nem ül bele. persze vannak hibái,pl:némi olajfogyasztás,érzékeny fütömü,silányságot áraszto de egyébként kiválló minöségü anyagok...stb. ajánlom azoknak akik szeretik a kicsit "sportosabb"autokat,viszont fontos számukra a megbizhatoság és az alacsony fentartási költségek.én 2 év alatt kb 40.000 ft-ot költöttem rá,a fogyasztás 7-8 liter között alakult.motorja nyomatékszegény de egy visszaváltással viszatér az életbe.(4000 fölött tartva "nagyon huz" az alatt semmi) szerintem ha megfelelö olaj van benne,és elég viz akkor a világ végéig elmegy. én 130-150 között autoztam vele,de 180-190-ig is fel lehetett tornázni.(1.4-es!!) a karosszéria elég gyenge viszont nem rohad(még). mindent összevetve:nem bántam meg,hogy lecseréltem az astramat egy civic-re. valószinü a következö is honda lesz,egy kicsit nagyobb motorral. hát ennyi,mindenkinek ajánlom.

- gömbfejek

Fenntartási költség (10) Évjárat 1998
Előző autója? astra Következő autója?
Verdikt (8.4/10)

Honda Civic 1995 (1996 - 2001)