Honda Civic 1,5 iLS VTEC
Az említett hibákat leszámítva az égvilágon semmi problémám nincs AZ AUTÓ(!)val, Imádom a kis vadállatot,bár nem VTi de szerintem els? autónak nem is kell ennél az 1,5 VTEC-nél jobb!és azt mondom hogy,sose rosszabbat!a vadállat hangjáról nem is beszélve, és a 115 paripáról ami benne van!hihetetlenül leforgatja a sebességeket!áááá egyszer?en imádom!
Na azóta már eltelt lassan 3/4 év! történt némi változás az autón!
Egyszer összetörték a hátulját ami miatt 2hónapos kényszer pihin volt a kicsike! De büszkén állíthatom hogy hála a jó brigádnak gyönyör? szépre, szinte sérülésmentesre kijavítottak a pici koccanás eredményét!Ezt szabad szemmel nem is nagyon lehet észre venni, esetleg egy réteg vastagság mér?vel!de ennyit a rosszról!
Továbbra sem tudok szinte semmi rosszat az autóról, nem történt vele semmi probléma..ill nem történt volna ha az el?z? tulaj normálisan tette volna össze...volt némi nem? problémám egyszer egy 6000r?l történ? indulással..."finoman" fel"engedtem" a kuplungot és elroppant a féltengely bels? csapágy ami egy 12e Ft-os indulással ért fel!a kis "merci jelre" 3csapágy helyett 2-t tettek fel és ezért is kotyogott eleinte a féltengelyem és rázott az autó...csoda h eddig bírta(december közepe)!na de ennyit a rosszról...
Kapott azót egy hatalmas direktsz?r?t amit?l ordít és tombol a kis 1.5-?s, és egy toronymerevít?t is amit a gyárban kihagytak bel?le,de én úgy gondoltam nem hiányozhat ez sem!és meglep? id?t sikerült vele elérnem a 100as sprint alatt! nem "hivatalos",de körülbelül 8,7-8,8 alatt értem el a 100at végig VTEC-váltás felett(5000-7000RPM)!Elég meglep? volt még számomra is de kellemeset csalódtam benne!azóta csak egyetlen "rossz" dolog történt velem bele"kellett" ülnöm egy 1,8 VTi-be....ami egy állat!!!!hát egyedül akkor kezdtem sajnálni h nekem nem DOHC motorral szerelt a paripám,de a következ? az biztos nem lesz kisebb 1,6 VTi-nél... zárás képpen: IMÁDOM A Kis méregzsákot!
- Mivel 2005.05.05-én vettem az autót azóta nem igazán romlott el rajta semmi. csak a megmaradt hibáival van problémám!ezek a következ?k: a féltengelyek kicsit kotyognak,kuplung nagyon fent fog,és fékbetétet cseréltem rajta!kb az els? komolyabb áttekintésnél észre vettem h a baloldala kicsit megvolt törve az autónak ezt a balels? idomzat fényes csavarjaiból gondolom,és mert nem gyári m?anyag patentok voltak a h?t?maszknál!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | 340 | Következő autója? | VTi |