Fürge városi autó, megbízható darab
Az els? Hondám. Szerelem volt els? látásra, elég bután vettem egyébként. Megláttam, és már más nem érdekelt, beindultak a hormonok. Ismer?s ez valakinek? :) Sajnos mindig szerelemb?l választok ... de sosem csalódtam még. Az el?z? Lanceremre 1,5 autónyit vert gyorsulásban egy rövid szakaszon, pedig az is jól ment. No meg a napfénytet?, kinek kell a klíma? Persze mindenkinek, de ezt csak akkor tudtam meg, amikor el akartam adni egy VTi reményében. Megtartottam, a másikat már ésszel vettem volna. Soha semmi bajom nem volt vele, egyszer kellett kuplungot cserélnem, de azt a vételkor is tudtam. Az utcai gyorsulási versenyek királya, pedig 75 lóer?s a motor, kevés ellenfele van, még egy-két kategóriával feljebbi autókkal is versenyképes a városban. Az 1.4 is , illetve az 1.5 ils is hasonlót tud. A belseje nem túl szép, de ez nem volt lényeges szempont, kanyarban kárpótol mindenért az útfekvése. A sztrádán már gyengécske és hangos, de keveset használom hosszútávra. Ha nem nyomom, nem is fogyaszt sokat. Amire vettem, arra tökéletes.
- Kilóméteróra, ahogy megvettem, kuplung csere.
Csak olajcsere volt illetve a szükséges szervízek.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Lancer 1.5 GLXi | Következő autója? | Honda civic, a 2006-os, ha gazdag leszek, vagy egy Accord. |
Verdikt | (8.5/10) |