Egyszerű és tökéletes
Annak aki el akar jutni A-ból B-be úgy hogy ne azon idegeskedjen, hogy mikor áll le alatta a kocsi annak ez a kocsi kell. Megbízhatósága már rendesen unalmas ha nekem pontoznom kellene akkor 10-ből 11-est adnék rá. Teljesítménye kiváló, a kis 1.5-ös moci 115 lóerős, a nyomaték nem nagy de épp elég arra hogy ne kelljen idegeskedni előzés közben. Kétszínű kocsi mert lehet vele papósan is közlekedni (VTEC alatt) ilyenkor a fogyasztás 7 liter környéken van, szerintem ez városban nagyon jó. A másik oldala a hülye gyereknek is jó mert VTEC felett megindúl a kocsi mint egy golyó ilyenkor nem eszik többet 9 liternél. Sokan nem is tudják mekkora elvezetet nyújt ez a kocsi. Szerintem igaz a legenda ha egyszer valakinek Hondája lesz nem akar többé másat. Kipróbáltam már jópár kocsit de nekem ez a kis hálás autó jott be a legjobban. A belseje egyszerü mint maga a kocsi, nem presztizsautó mint számos német gyártmány, nem arra irányúl, hogy nézzétek csajok nekem milyen kocsim van lealázok vele bárkit stb.... A 2007-es ranglistán a 2. helyet szerezte meg a Toyota után. Két japán az első két helyen jobb nem is lehetne. Fel van adva a német autóiparnak a lecke mert itt van a nyakukon a JDM és nem tudnak vele mit kezdeni. Sokkal olcsóbban sokkal jobb kocsikat gyártanak most már a japók persze ez kategóriánként változik. A japán autók fellendülését a médiában is megfigyelhető csak meg kell számolni a Halálos iramban hány japán autó van !!!!! Félreértések elkerülése végett kommentemben nem a német autók lekicsinyítését akartam előtérbe helyezni, nem olyan rossz kocsik azok, csak nem értem mért nem tudnak egy normális elektronikát csinálni.
- Főtengelyszimering, ennyi!!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1999 |