Az elnyűhetetlen rizsrakéta 1.5V-TECH
Mivel német párti vagyok eddig csak német kocsim volt (10db)ezért most is csak azokat néztem megvételre. A lényeg az volt, hogy olcsó fenntartású kisebb kocsi legyen (Eddig Vectra V6 volt). Sajnos azonban (golf3, astra stb) kínálatban ezért a pénzért csak lehasznált extra nélküli fapados kocsik voltak. Elkezdtem hát japán autót nézni és mivel pont útba esett egy astra megtekintésénél hát esélyt adtam neki. Beültem és (természetesen a Vectra után fura volt) túlszárnyalta a német spórolós autókat mind kényelem és extra tekintetében. Hihetetlen de akár 5literrel is elmegy de mégis 90Le. Eddig az olajcseréken kívül nem kelet rá költeni szerencsére pedig mentem vele sokat.
Állítólag változó szelepvezérléses a motorja, de ezt nem hallom. Sok extra van benne és megbízható mindenkinek ajánlom.
- Akkumulátor, de az nem az autó hibája. - Motorháztető eleje rohad szerintem típushiba mivel az elején lévő gumiban megáll a víz.Találtam színben megegyezőt 8.000,-Ft-ért. - Vezető oldali kilincs 3.500,-Ft
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 200000 |