Autók » Honda » Civic (1995-2001)

Civic 1.4 iS

Almazöld suhanás

A kocsi fateré,de én is vezettem elég sokat.Előtte egy 323-as Macudát hajtott,amolyan tanulóautónak vette-50 évesen jogsizott!!!
Igaz,hogy angol(Rover Motor Company,vagy Honda?,nem tudom mi a fene),de ez szerencsére csak a név,
a megbízhatóság japán.

Szeretjük,mert megy,mint állat,soha semmi baja nincs és meglepően keveset eszik.Egy hátránya van,hogy nem nyomatékos,de ez majd´minden japán autóra elmondható.
Az,hogy a japán kocsik fapadosak szerintem nem igaz,bár ez ízlés dolga.Felszereltségre semmi különös,klíma,el.tükrök,el.ablakok,wunderbaum :)
Bejártuk vele Tolnát-Baranyát,Bulgáriát,Horvátországot,Szlovákiát,mentünk mindenfelé és még csak egy apró hibát sem produkált,de végül is HONDAAAAA!!!!Kellemesen jellegtelen a külseje,amolyan
tanár-bölcsész-könyvelő tulajom van típus.
Az ülések egész jók,kemények és adnak némi oldaltámaszt is,ha faterra rájön Ocsonyjáratban 90-el a sodrós balosban a"mintha sínen kanyarodna"késztetés.Ha teljesen hátratolom,nem érem el rendesen a kormányt és alacsonyan is ülök,pedig nem vagyok kistemetű.Öreg szerint ez így jó,neki ez a megfelelő én meg hajtsam a sajátomat.Ami szintén japppáán! :D

1 szó,mint 100,bevált és marad jó sokáig,reméljük.

- kipufogó(egy-két évet bírnak ki állítólag)
- első lökös,nyaraltunk,kapkodtunk,este volt,megtörtem:(

Honda Szallerbeck
Normálisak,korrektek és nem volt annyira marketingíze a dolognak,mint máshol.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1999
Előző autója? 323(jó volt,de öreg) Következő autója? majd kitalálja/juk
Verdikt (7.8/10)

Honda Civic 1995 (1996 - 2001)