A legjobb választás!
VIDÉKEN volt használva. Magyarországi üzembelyezés! Törve és fényezve még nem volt, mindenféle tuningtól mentes, gyári állapot, nagyon egyben van! Apróbb javítások voltak rajta, mégpedig: - a jobb hátsó kerék sárvédőjénél kicseréltettem a kerékjárati ívet, mert típusbetegség, hogy ott el kezd korródálódni minden Honda Civic - Új kipufogódobot már az előző tulaj rakott bele (Kecskeméti Honda Szakszervízben). Ezenkívül szilentek, féktárcsák, fékbetétek lettek cserélve. Olajcsere természetesen mindig előírás szerint a legjobb minőségű olajból történt. - 194.000 km-t futott, de mindig jó minőségű úton használták és ember nem mondaná meg, hogy ennyi van benne. Megvan hozzá minden papírja, gépkönyve, pótkulcsa, mesterkulcsa - Van benne riasztó- és rablásgátló- rendszer is. (Titkos jellel lehet csak elindítani, ill. ha kiráncigálnak a kocsiból, ismét aktiválni kell a rablónak a jelet. Ezt egyébként szervíz üzemmódba kapcsolással deaktiválni is lehet) - Én a 3. tulaj vagyok és 2006 április vége óta van nálam a gépjármű Egyébként ez is lehet akár családi autó is.
- Semmi.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1998 |