Autók » Honda » Civic (1995-2001)

Civic 1.6vti

A legjobb 1.6-os a világon

Az autó 2 éve van nálam és eddig semmi baja,az egyik legmegbízhatóbb kocsi kategóriájában.Igazat megvallva nem a kényelméről híres, de cserébe kárpótol a hihetetlen jó motor válto és futómű.A teljesítményt (160le) 5500-től adja le mikor a vtec elvált egészen 8500-ig (hihetetlen érzés), tehát aki előzésnél nem szeret váltani annak kilőve!Nagy sok gépet leptem már meg vele lámpánál:)Pl:golf vr6,bmw530D.Összességében én nagyon szertem a gépet még szerintem sokáig meglesz de aki a luxusra vágyik az ne vegyen ilyen autot aki viszont szeret vezetni, szereti hallani a motor süvítését,és nem akar 100000-reket költeni a kocsijára meghibásodás miatt az nem fog benne csalódni.Ja és a "vti csak egy honda" címmel író okos emberkének üzenem hogy ne hasonlítson már egy m3-ast egy 1.6-hoz.egyébkén bmw -ből 2.5-ig minden ver a kis vti.Ajánlom mindenkinek

- Eddig még semmi nem romlott el rajta

Saját szerelőhöz hordtam meg vagyok vele elégedve.

Fenntartási költség (6) Évjárat 1999
Előző autója? golf 4 pfö Következő autója? Integra, vagy ciciv typer
Verdikt (7.2/10)

Honda Civic 1995 (1996 - 2001)