A kis csajozós
Mindig is japán autó rajongó voltam. Végül a Honda mellett döntöttem, mert ezek jó kis pörgős gépek. Tavaly tavasszal találtam is egy nekem megfelelő Civicet. Szerelem volt első látásra. El is hoztam rögtön.
Azóta használom és nagyon megszerettem. Nagyon megbízható, semmi baja nincs, csak megy és megy, a legnagyobb hidegben is pöccre indul. Kis tuningot tettünk rá. Leültetett futómű, széles gumik, toronymerevítő, kipufogó, levegőszűrő meg egy kis optika. Ezeknek köszönhetően olyan lett a kanyarokban, mint egy gokart. Nagyon szeretem amikor az egyenesben jön egy A6os Audi, az első kanyarig. Ott általában feladják a nagyobb és erősebb kocsik. Sokan sikítottak már mellettem a kanyar előtt de utána megkönnyebülve nyitották ki szemeiket és kérdezték: ez az autó sosem csúszik meg a kanyarokban. Szerintem a teljesítménye elég a hétköznapi ember számára. És már ahogy mások is írták a világ legjobb 1.4-ese. A fiatalok többsége megfordul utána az utcán. Egyik ismerősömnek XC 90 Volvója van és ő is 20szal ment vele a városban hogy mindenkinek legyen ideje megnézni.
Általában nem hondásan vezetem, 2500nál váltani szoktam,amíg csak autózunk. De amikor elkezdek hondázni, nehogy ellustuljon, akkor tud meglepetéseket okozni. Sokan nem hitték el hogy 1.4es.
Nagyon szeretem, vigyázok rá, mint a szemem fényére, télen nem használom és mindig patyolat tiszta még a motorja is. Meg is hálálja. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó kis autó, nem pedig egy francia vagy olasz tyúkól amik többet vannak szervizben, mint a gazdinál.
JAPAN CARS FOREVER
- semmi