Autók » Honda » Civic (1991-1997)

Civic 1,5 VEI

Legjobb kicsi kocsi (ha vigyáznak rá!)

Szerintem a valaha volt legjobb kis városi kicsikocsi. Mikor megvettük édesanyámnak (egy fogorvos feleségtől, mert ott jött a 2. baba és az már sok volt ennek a kocsinak), nem igazán hittem benne h sokáig "hű családtag" lesz. De az idő nem engem igazolt! Nagyon precíz japán autó, bőségesen elég, pörgős motorral a városhoz, csak sajna ezt a változó szelepvezérlésű motort nem gyártotta tovább a Honda (nagy kár). Szép forma, szín (kék). 2004-ben meglett végre a jogsim, akkor ülhettem át a jobb1-ből a bal1-be... 2 hónapra rá már véglegesen. Addig a kocsin csak a szükséges dolgok voltak szervizelve, mert egyszerűen más nem kellett! Mikor én megkaptam, akkor kissé megijedtem, mert egyből futómű-szilent csere + kipufogó (ha már ezt is cseréltem akkor vmi kellemes, de hangtalan, rendszert tettem alá egy szolid véggel. Mégsicsak szebben mutat de nem hivalkodó a 100LE re... A "tunning aztán egy profi zenével ki is merült) Aztán 2006 ban megcsináltattam a két hátsó rozsdásodó sárvédőívet és ennyi. Mikor meghírdettem, naon aggódtam, hogy vmi városi suhanc veszi meg aki széthajtja lámpától lámpáig, de szerencsére egy olyan ember vette meg aki már 1 éve ilyenre vadászik és nagy becsben szeretné tarrtani még kb 6-7 évig... Jah és persze nyomon követem a kocsi sorsát! Hiszen nagyon szerettük a mi "kék villámunkat". Nem szivesen váltam meg tőle... de mégiscsak egy A6 jött utánna :) Mindenkinak ajánlom ezt a "Csivicsiet", mert ha vigyáznak rá tényleg meghálálja és tényleg csak azt kell cserélni ami a korból adódik, vagy a szokásos dolgot. Persze ki kell fogni egy jó állapotút, amit sajna ma szinte már lehetetlen!
üdv; Gábriel

- futőmű silent, hátső sárvédőív rozsda de ezen kívül csak ami kopó dolog...

13. ker Honda márkaszervíz - pffffúúúúújjjjj

15. ker Kálmán bá - császár