Autók » Honda » Civic (1991-1997)

Civic 1.5 LSi

Japán vas: Honda Civic

Az autó 1.5-ös benzines, ami városban is elég jó, fürgének számított. Igaz csak 90le, de pici belenyulással, többet is ki lehet hozni belöle.
Maga a futómű hibátlan volt, igaz meglett ültetve, de egy golyóscsuklón és a féltengely gumiharangon kívül nem kellett rá költeni.
A vízpumpa tönkrement, amikor a gyújtásmodul, akkor nem akart beindulni és elég szörnyü hangokat hallatott. Meg a kopó alkatrészeket kellett cserélni, de ez mindeggyiknél cserés lesz egyszer.
Amihez hozzá kellet nyúlni még ennyi év után is meglehetett tenni, nem tört el semmi műanyag, nem rohadt be csavar.
Összességében jó autó, hátul hely az nem sok van. Elöl viszont 190 cm-vel is el lehet férni. Én nagyon szerettem, jó formájú, elég jó fogyasztású, megbízható autó. Ajánlom!

- Vízpumpa 10.0000
- Gyújtásmodul. 20.000