Ha előbb ismerem meg, elveszem feleségül
IMÁDTAM ezt a verdát a szívem szakadt meg de el kellett adni a kora miatt / 91-es / bejártuk vele Európát a legapróbb probléma nélkül. nem tudok sok rosszat írni róla, legfeljebb annyit hogy a hátsó ülések állítólag kényelmetlenek voltak, de err?l nem gy?z?dtem meg személyesen, mert hátul sosem ültem. Nem tudom az újabb HONDÁM képes lesz-e minderre / 98-as/, mert természetesen azt vettem helyette de remélem, nem cáfolja meg a tapasztalataimat.Miel?tt az új vev? elvitte volna, a saját költségére elvitte szakszervízbe / HONDA SOMMER VESZPRÉM / ott egy órán keresztül vesézték agépet de semmit nem találtak rajta. mondtam is a csávónak hogy én nem balekot kerestem az autómnak hanem egy jó gazdát.Tudomásom szerint eddig ? is csak egy akksit cserélt benne azóta. Ha arra járok még most is megállok és megnézem. Nekem sok örömet okozott, bánatot meg csak akkor mikor elvitték.
- gumi fékcs? / m?szakira /
- szervoolajtömítés
nem nagyon kellett szervízbe vinni nem is emlékszem rá, csak m?szakis id?szakokban, de a legdrágább m?szakivizsga is 35000 Ft-be került kb
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1991 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 120000 |