Autók » Honda » Civic (1991-1997)

Civic 1.6 VTi

És ez tényleg csak 1.6-os? És így megy? :D

Az autó sajnos a külsejét, és a motort leszámítva nagyon ramaty állapotban volt, de mióta a hibák ki vannak javítva, nagyon jó az autó! És tudom hogy az is marad, még sokáig! Nem kímélő üzemmódban használom... Sok írással ellentétben, a Vtec, nem 5800-nál vált, hanem 5500-nál! És nem 8000-et pörög, hanem 8300-at! :) Nagyon megy, meglepő, mit tudtak kihozni egy 1.6-os motorból! Kevés olyan széria autó van, ami megfogja lámpától lámpáig, és az erősebbek is, csak ha a tulajuk ki tudja használni, azt amit tud az autója! Összességében, imádom, még mai szemmel is szép, csajozós! :D Aki ilyet akar, nagyon nézzen körül, mert ezeket nem kímélik... Aki ilyet vesz, jegyezze meg, hogy olaj, és víz miondig legyen benne, és nemlesz gond! :)

- Az az igazság, hogy az előző tulaj nagyon elhanyagolta az autót! Az általa okozott problémákat kellett kijavítani, de azóta semmi! (kopp-kopp-kopp)! De hogy tényleges dolgokat is mondjak, a legfőbb gond, hogy víz nemvolt sem a hűtőben, sem a tartályban, és így hajtotta nagyon keményen! Igen, hengerfejesen vettem, én töltöttem bele, ahogy hozzám került, de ette is a vizet... A másik, hogy a váltót valahogy sikerült kinyírni, a 2-es és az 5-ös elfogyott! A futómű is el volt hanyagolva... De a motor hibátlan! És a kasztni is szép állapotú!

Tuner Shop! És saját szerelő!

Fenntartási költség (7) Évjárat 1993
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 197000