Autók » Honda » Civic (1991-1997)

Civic 1.5 LSi

Egyszerre sírig hű és vad szerető

2006 novemberében vettem 168500 km-rel, teljesen felújítva 750000 Ft-ért. Az árát teljesen megéri: beleszerettem, a második csajom a menyasszonyom után. :-) 90paci és 950 kg önsúly, remekül gyorsul, fogyasztás alacsony, párosul a kényelem és a sportosság: 2500-6000 fordulat között kistigris. 130-170 km/h között nem sokan jöttek eddig az autó után az M1-n. :-))) Komolyra fordítva: hibátlan autó, sportos és elegáns külső(hófehér fényezés), remek teljesítményű motor és kényelmes, tágas belső. Ameddig fut, nem adom senkinek, piszok jó autó, az árát az utolsó fillérig megéri.

- izzó kiégett, csere: 4000 Ft (halogén izzók)

Royal Honda Szervíz
Budapest XIII., Fáy u.