Egy megbízható "társ" a hétköznapokban
91-es Passatomtól való megválás után 2002 decemberében vásároltam kereskedésben, debrecenben. Autómániás vagyok egy kicsit, ezért toppon éreztem magam az autók világában. Nem nagyon volt elképzelésem, hogy melyik márkát választom, csak er?södött bennem az az érzés, hogy nekem japán kell. Kollégám Mitsubishi Space Wagon-ja fogott meg leginkább vastag plüss kárpitjával és azzal a legendás japán precízségével. Az angol Hondákat nem nagyon ismertem ez el?tt, de nagyon megtetszett. A keresked? (Centrál Autó Debrecen-Szikgát) is nagyon korrekten állt vásárlási szándékomhoz. Megvettem az autót. Feltünt, hogy jobban gyorsul, mint az 1,8-as Passat és jónéhány nagyvér? vetélytársa. Fogyasztása városban nyáron, klímával sem megy 8 liter fölé tempós közlekedéssel. Autópályán az igazán kényelmes utazósebesség 120Km/h. E fölött er?södik a motorhang, nem csoda hisz ilyenkor már majnem 4000-et forog ötödikben. Lassan 200000 km lesz benne, de semmi olajfogyasztás, semmi különös hiba. A féltengely csukló kezdett egy kicsit kattogni, cseréje következik 25000HUF/pár. Mindent összevetve ilyen jó kis kocsim még nem volt. Nem akarok senkit sem megbántani, de aki nem japánt vesz, az nem tudja mir?l marad le!
- M?szerfal világítás a középs? konzolon, digitális óra háttérvilágítás
Bodnár István Debrecen (olajcsere, sz?r?k cseréje)
Vollay Ferenc Debrecen
Féltengely gumiharang cseréje
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | Civic VTi, Accord 2.0, Corolla, Avensis |
Verdikt | (8.2/10) |