Chilis, Veszett Villám
Imádom ezt a kis szörnyeteget!!! ahoz képest, h 1.5 ös naon megy sok 1.6,.1.8as (nem Japán) gépeket letászigáltam vele.
Talán annyi csak a gond, alacsonyabb fordulaton nincs annyi nyomatéka, de ez legyen a mákszem, mert mikor eléri a kb 4000-4500 fordulatot kikerekedik az ember szeme, milyet ránt a mérges cucc aztán a sebességeket olyan gyorsan lepörgi, h.csak na! a végét nem néztm még meg az új mocival, de a régivel sikerült a 204km/h az ujjat ( ja az új moci: jóval erösseb, mint beteg elődje) ha úgy adja utam letesztelem és majd megírom azt is! Az autó méretei hibátlanok!( 4 ajtós sedan) kényelmes, tágas a csomagtarto pedi hatalmas + a 2 hátsó ülést lehajtva egy suzuki is beférne. az auto fiatalos, vagy lehet családias, kérdés ki milyen köntösbe csomagolja!
- Életem első kicsi autója. Mikor megvettem (zöldfülüként) kicsit késöbb kiderült, h szelep szár szimeringes: magasabb fordulat számon olyan füstöt csinált, mint egy véres torku Wartburg. Elöször azt mondták( ismerős) kb:80000-100000Ft ebbe benne lett volna a sortömités, vezérmüszij, szimering, feszitőgörgők, olajcsere. addig-addig hologattam, míg meg nem adta magát a motor, addig eltelt 1 jo pár hónap, utóbb kiderült a ventillátor sem működött. Blokkot pedig vennem kellett, Komplett blokk papír nélkűl 50-60000Ft papírral 10-20000Ft-tal drágább. vacilláltam, hogy ha már motor legyen erössebb, de nem1.6oson gondolgodva, honem vtec hengerfejjel, gyujtás elosto kábelköteg, stb de ez a moci árán felül 150-170000Ft lett volna. szóval maradt standart moci. a szereles, amiben benne volt az új hűtő kuplung tárcsa:80000Ft a kplung t. még bírta volna, a szerelő kérdezte kicserélje? ha már itt vagyok igen. Azt mondta h az előző tulaj hidagen szaggadta az autót ezért lett oda így. hiszek neki mert sokan mondták( szerelők, bontosok, más hondások) h csak megölni lehet a mocit, de az ha normálisan bánnak vele nem hagy soha cserben. szóval eddig
- Blokk papírral:75000Ft
- Szerelés(+a fent irtakkal):80000Ft
- Fékek(tárcsa+nyereg), 2 gumiharang:40000Ft
- Összeségében elég soknak tűnik, de szerintem én leszek az aki a legkésőbb fog itt a hibalistához írni vmit.
BP XX.ker Orsolya utca (GUMIS)
Nm szerelő, de jó bontó:BMD Honda bontó
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | – | Következő autója? | CiViC, vagy ACCORD az ujjabbak |