Az elpusztíthatatlan
Tulajdonképpen Ő volt az első "megtartós" kocsim. Amikor megvettem tudtam, hogy egy össze vissza törött, szanaszéthajtott visszatekert órájú fost@licskát veszek, de legalább óccsó´ volt. 2004-2006 ig használtam, normálisabban mint az előző gazdája, de azért én sem kíméltem..... Ezt az autót egyszerűen NEM LEHETETT TÖNKRETENNI. Persze az olajat azért 8-10 ezrenként lecseréltem. (Olajfogyasztás 2.5 L/10.000 km....) Írhatnám, hogy a motor kicsit hangos, a futómű (16"-os kerekek) kemény, de amit ez a kocsi már látott attól más autó már rég sírva vonszolná magát a legközelebbi bontóig.... Az utasterének (főleg hátul) a mai autók a közelébe sem érnek, 180 centis hátul ülők, majdhogynem nyújtott lábbal elfértek mögöttem (178 cm magas vagyok). Nem csörgött zörgött, műanyagok nem koptak el, kárpit teljesen újszerű volt. Alacsony? Igen. Nehéz be (le) ülni? Igen. Na és??? Akinek nem tetszik vegyen terepjárót. A két év alatt soha nem hagyott ott, jól ment, normálisan fogyasztott. Ekor ismertem meg igazán a Hondákat. Azóta saját autónak csakis Ők jöhettek szóba és azóta sem csalódtam.
- Hűtő:20.000 Ft
- Önindító:16.000 Ft
- 1 db gömbfej: 10.000 Ft
- Index relé 1500 Ft
Mindent megcsinált amit kellett, de a hozzáállása nem volt az igazi, ígyhát amit lehetett magam csináltam.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | – | Következő autója? | CIVIC |