Autók » Honda » Civic (1991-1997)

Civic 1.5 DXi

Anyuci kedvence a piros rakéta

Egy fa alól vettem, ahol fél évet pihent. 200 000et költöttem rá, a belsejét ESi-re cseréltem. Az Esi ülésekben több100 kilómétert el lehet üldögélni. Bármi baja volt, kicseréltem otthon, a kipuffogót szerelőnél csináltattam, mert út közben hagytam el. Mikor meghirdettem, 1 hónapon belül elvitték 600ezer Ft-ért. Nem éreztem a korát, csendes volt, megbízható, kényelmes. A gyenge lila fóliázás és a márkajelek eltüntetése volt az összes "tuning", meg egy csomagtér-falazás, lexus hátsólámpákkal. Pár apróság még volt rajta, mint pl.:toldat, krómvég, de lényegében gyári jellegű volt.
Már az új tulajjal is beszéltem, hogy nagyon elégedett.

- Főrelé, kuplung-főhenger,hátsódob, szilentek.

Bárdi gyorsszervíz Szfvár, Kadocsa út.

Időnként én szereltem. Könnyen szerelhető, a műanyagok könnyen törnek, arra kell vigyázni.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1992
Megbízhatóság (9) Vezetett km 22000
Előző autója? Civic LSi, sedan Következő autója? Civic Esi 2007-2008, Civic IVT 2008-
Verdikt (7.9/10)

Honda Civic 1991