Álomból ---> Szerelembe
Gondolkodtam mit vegyek ami, Szép, ugyanakkor Megbízható, és olcsó a fentartása. Calibra,Probe,Corsa ilyenekbe gondolkodtam, de mindről lebeszéltek, "sokat eszik, népautó, a gatyád ráfizeted" mondták az autószerelő barátaim. Egyik nap állok a buszmegállóban, és egy szanaszéttuningolt Honda Civic tépte az aszfaltot. Egy álom született. Rá egy évre öszejött a pénzem rá, és sikerült megvennem ezt a 94-es 1.5-ös 90 lovas csodát 1 000 000Ft. Ha odafigyelünk rá hogy nem egy széthajtott nem a legolcsóbbat vesszük, akkor egy olyan autót kapunk amit nem fogunk megbánni. Megbízható, pedig a lelkét kitaposom (20 éves vagyok). Sok barátom van sok féle autójuk van, és míg ez meg az elromlott bennük én gyilkolom és semmi! Igaz olajat 10 000-ként cserélem és nem taposom míg hideg a motor. Nap mint nap megyek vele 6000 felett váltogatok gyakran és más kocsi már hengerfejes és mégmiegymás lett volna de ez Honda... itt a Trükk. A motor: 3000 felett énekel! Pörgős, fordulaton kell tartani hogy húzzon igazán. 1. autónak valahol örültem hogy nem az 1.6-ös VTI blokkosat vettem mert a túlvilágon nincs szerintem internet és nem tudtam volna most ezt megírni. Ez is nagyon megy de aki igazán száguldozni akar annak VTI be érdemes befektetnie. Szép íves formák alkotják, sportos kívül és belül. Felszereltsége korát meghaladja. Fekszi az utat rendesen, bár a magyar úthálózaton lenne mit javítani hogy ennek az autónak tökéletes legyen! Láttam sok ültetett ilyen Civicet, és azért lehet velük járni még úgy is. És aki ilyet vesz egy óriási családbasn találja magát, szembe az úton integetnek a Civicfanatikusok, és ez nem sok márkánál van jelen, és talán a Hondás tábor a legnagyobb, és ez nem véletlen alakult ki úgygondolom! Sosem hagyott cserben sehol. Öszefoglalva egy sportos fürge kisautó kicsi fogyasztással, és a csajok is imádják :)
- Megvettem akkor kellett rajta cserélni gumigyűrűket elől 5000 lett volna de gondoltam akkor már kicserélem a másikoldalon is így volt 10000. De ez is az időnek tud6ó be nem annak hogy elromlott benne bámi is.
1x belémjöttek, a biztosító állt mindent, bontóból olcsón beszerezhető minden alkatrész ami jó állapotú egy kis utánajárással, gyári alkatrészek viszont drágák.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Egyértelműen Honda (VTI előnyben) |