Autók » Honda » Civic (1991-1997)

Civic 1,5 Lsi 16V

Alázatos szolgálatára...

Mindig egyre frissebb Civicre cseréljük autónkat, hiszen annyira szeretjük ezt a típust: évek óta kiváló társa a családi progamoknak, mérsékelten vagány, s ha kell, akkor rendkívül intelligens. A mostani autónk talán az egyik legjobb formatervezésű Civic, kiváló teljesítményű húzós motorral, a legjobb sebességváltóval (irigylik is a németautó-tulajok) lazán kényelmes belső térrel, és néhány (korfüggő) gonddal: picit rozsdásodó karosszériával, kopásnak indult üléskárpittal, fáradó műanyagelemekkel.
Unalmasan megértő a sofőrrel szemben:lehet sportosan, lehet nagypapásan; tulajdonképpen mindegy, úgy viselkedik, mint a legalázatosabb szolgáló: teszi a dolgát.

- Kipufogó rendszer cseréje
- Kerékívek korroziója miatt karosszéria javítás
- Termosztát cseréje kb. 100e km-nél

Ott javíttattam, ahol a legkedvezőbb és a leggyorsabb volt.
Egyébként alig kellett az olajcsrén kívül bármit

Fenntartási költség (7) Évjárat 1994
Megbízhatóság (9) Vezetett km 32000