A megbízhatóság mintapéldája
Hosszú távon használtam az autót, külföldre jártam vele, de soha nem hagyott cserben. Az autópályán maximálisan megállta a helyét még csomagokkal megrakodva 4 személyel is. A hegyi utakon is szépen lendületesen szedte a lábait. A felszereltsége kielégítő,elektromos tető és ablak elöl,-hátul,ülés fűtés(ami szerintem nagyon hasznos dolog). Bár egy-két plusz tároló reteszt eltudtam volna még képzelni és egy könyöklő is hiányzik, de ez a legkevesebb mert ez pótolható.
A hátsó ülésnél is nagy hely van benne és még egy megtermett ember is kényelmesen tud ott utazni.
Nekem, nő létemre soha nem okozott problémát egy izzó vagy egy kerékcsere, de a Civicnél az első izzó csere kicsit bonyolult, de megoldottam. A fogyasztása átlagosan 7 literre jött ki ami nekem szinpatikus, pedig nem 90 km/h-val szoktam közlekedni. Autópályán 150 km/h-nál 7,5 literre jött ki! Kár, hogy ilyen kicsi tankja van. De összességében csak jót tudok mondani az autóról és bárkinek szívesen merem ajánlani.
- Mindig karbantartottam az autót és így soha nem hagyott cserben. Bár a kötelező dolgokon kívül másra nem volt szükség!!! 100ezres szerviznél cserélték a vezérműszíjat és a hozzá tartozó alkatrészeket, vízpumpát, szűrőket valamint a szilenteket. Ez 56000 ft-ba került. Szerintem nem drága hozzá az alkatrész!
Hegyi István Mezőkövesd
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1993 |