A japán harcos
Meg van már pár éve de eddig még nem hagyott soha cserben,nagyon szeretjük,felváltva használjuk a feleségemmel .Mindketten elég sportosan vezetünk elég jól lehet vele rajtolni és nagyon szívós motorja van,az 1.6-os motor elég fürgévé teszi a gépet ellentétben német társaival. Volt már előtte LADA,GOLF GTI,BMW E30,HONDA CRX amiután megfogadtam hogy csak ez a tipus jöhet szóba következő autó vásárláskor.Így lett meg a drágám.Most 16 éves de, azért vonza az elismerő pillantásokat.Sokan félnek a japán autóktól,de azért mert nem ismerik én is így voltam vele annak idején de hamar megváltozot a véleményem,nagyon jó autók.Persze minde idös autót utol ér a vég(rozsda).Mi is most készülünk lecserélni a hátsó sárvédő íveket,és át fényeztettni mert az idő folyamán keletkezett rajta pár mélyebb karcolás.Esedékes lesz a kuplungtárcsa cseréje,már meg van az is 1000km-t használtan 6000e ft.Én imádom 0-100-ra 8.3( padon mért adat),alacsony fordulaton sem lomha,de 4000-nél meglódul mintha soha sem akarna elfogyni belöle az erő,olyan mint egy harcos aki nem adja fel soha.Nem tudok rá rosszat mondani.
- Kipufogó csere sportra nem rég,alsó-feső talpas csere hála a magyar utaknak 200 000-nél 3-4000 ft,betörték a hátsó szélvédőt bontottan 5000 ft,a főrelé átforrasztva( tipus hiba),olaj+szürők.
Jó magam.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |