Kegyetlen, olajozott villám
Sportos jellege miatt vettem, és ezért is adtam el. Ésszel kell vezetni, nekem nem sikerült.
Ami jó volt benne: hihetetlen gyorsulás, (850kg--100LE), elfogadható fogyasztás. Korához és a futott kilométerekhez képest kit?n? m?szaki állapot, a motor még nem volt megbontva a 300ezer km alatt! Megbízhatósága engem leny?gözött. Téli sítúrára Olaszországba el mertünk vele menni, a fagyos hidegben is pöccre indult reggelente, motorikusan tuti a masina.
Ami nem tetszett: a 3 ajtós modell egy családnak kicsi, csomagtér sem sok. A kegyetlen gyorsuláshoz nem párosult megfelel? lassulás, talán szélesebb gumikkal jobb lett volna. Karosszériára is oda kell figyelni, öreg kocsinál rozsda mindig lehet.
- els? féltengelycsuklók,csere (40ezer), csapágy a váltóban, csapágycsere (10ezer), kuplung szerkezet, javítás (10e), kormányösszeköt? rúd,csere (10ezer). Kormánym?, felújítás (13ezer) Kipufogó csere (20ezer), karosszéria korrózió: hegesztés, festés, fényezés (150ezer), fényszóró : fonycsorozás (3ezer), Akkumulátor csere (14ezer)
Récs Kft, Székesfehérvár
Herman Ottó u. 26.