Autók » Honda » City (2005-2008)

City 1.4 LS

Türelem Hondát terem

Májusban rendeltem, augusztusra ígérték, szeptember vége lett belőle. Az első tapasztalataim alapján megérte várni rá. A 180 centimmel kényelmesen el tudok helyezkedni a vezetőülésben. Hátul is bőven marad hely a gyerekeknek. Miután átvettem az autót, az első 3 napon úgy jött ki a lépés, hogy csak a pesti dugóban közlekedtem lépésben, miközben klímát használtam. A fogyasztás 7,2 l volt. Azóta vegyes használatban 5,5 l. Ha a klíma megy, nehezen gyorsul álló helyzetből, de menet közben már nem érzem, hogy visszafogná a teljesítményt. A csomagtartó szuper, a hátsó ülés variálhatóságáról nem is beszélve! Az öreg Suzuki swiftem után ez óriási minőségi váltás. A CD-s rádió nagyon jól szól, az autónak pedig szinte nem is hallani a motorját. 120 felett kezd a hangja erősödni. Örülök, hogy a többi autó közül, ami szóba jött / Citroen Xsara Picasso, Opel Astra Classic, Ford Focus / végül ezt választottam.

- Nem volt semmi hibája.

Még nem volt rá szükség.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? swift sedan Következő autója? valami japán
Verdikt (8.3/10)

Honda City 2005 (2005 - 2008)