Pénztárcakímélő japán-török hibrid
Először is az autó külseje megossza a vásárlókat mert a tervezők a kis fogyasztás és a nagy hely érdekében nem igazán a Hondás szépséget tartották szem elött.Aki ezzel meg tud barátkozni az 3.2millió forintért kap egy jólfelszerelt,gazdaságos,nagy,kényelmes,japános minőséget keltő török autót.A kormány megszokást igényel,3.5-et fordul egyik végponttól a másikig,ilyet eddig csak targoncában láttam,de a szervótökéletesen teszi a dolgát.A váltója tényleg pazar.Amotor elég a kasznihoz igaz néha pörgetni kell a sportosság érdekében.A fogyastása 6.5l de úgy hogy én 80%-ban városba közlekedek.Hosszútávon akár 5.5l/100km is kihozható belőle.Oldalnézetből a kerekei nagyon kicsik és rontják az összképet,csakúgy mint a nem egyforma ablaktörlő lapátok.De alapjában véve kissebb szépséghibáit elnézve egy barátságos megbízható családi autó ami megéri az árát.
- A vezetőülés nyekergett,a problémát 2hónap után Japnból hozott üléskeretcserével orvosolták.Azóta eltelt fél év és megint nyekereg.Nem tudom lehet hogy 80kg alattiakra tevezték ugyanis én 82 vagyok.
Honda Alba Székesfehérvár.A szerelők készségesek voltak csak az alkatrész jött nagyon soká.Kiváncsi leszek mit szólnak majd ha mégegyszer ugyanazzal a hibával viszem vissza.Nem tudom ez az ülésnyekergés egyedi,vagy tipushiba?
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | toyota corolla | Következő autója? | Honda Civic |