Labrador autóban
Vérre menő vitákat folytattunk párommal, hogy mire cseréljük be az ő Dacia Loganját, meg az én Civicemet. Mindenképp valami családi autó kellet, ami takarékos, de tágas meg nem árt ha az árát is tartja. Aveo, Rio, Accent, Thalia ... bla-bla, hamar kihullotak, én a Suzuki SX4-est favorizáltam, majdnem válás:)). Egy bekattanás, mi lenne ha beugranánk a Hondához? Ahogy beléptünk ott állt, és nem tudtuk otthagyni. Klafa külső(kicsit Accordos), a belseje minden autónak becsületére válik. Papirmunka, ilyesmi, menet haza.
Első meglepi hazaúton (2800 fölé nem pörgettem az igaz) 4.8-as fogyasztás. Nafene, nem lesz egy aszfaltgyűrő vas, de legalább nem zabál, bár kissé szkeptikus voltam, de akár tetszik akár nem, olyan 5.2-5.4 között bármilyen körülmények között elmászkálok. (a Német autós beirkálókkal közlöm, hogy 170-nél sem volt képes ez a szar 6 litert megenni, hiába akartam) :)
A csomagtér hatalmas és jobban rakodható, mint a Logan, az ülések variálhatósága kimeríthetetlen. A beltér hatalmas, a kárpit állat, nem baj ha világos, mert rohadt elegantos. Megjegyzés: a fekete kárpit is koszolódik, csak nem látszik, azt is illik néha kitakarítani.
3 milla ilyen felszereltséggel verhetetlen, bárkinek megéri aki megbizható, kényelmes és nagy autót akar.
Majd elfelejtettem, az egyetlen negatívumot ami nekem apró hiányosság: 6. sebességfokozat...
Ui. 100km/h körül olyan 2800-3000 körül forog a motor, de hosszú távon zavaró kissé mert zajos. Ha lenne rajta +1 sebesség akkor tényleg csak névben lenne City!!! Igy maradjunk meg az 50-110 sebesség intervallumban azt érdemes, nem egy streetrace car. De nem is ezért veszi valaki asszem. Szal kicsit adrenalin hiányos, de hűséges társ.
- Mi romlott volna el? Ez egy Honda:))
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Civic | Következő autója? | Egyenlőre semmi |