Kis dörmögö!
Hosszas tanakodás után döntötem a city mellet igazán nehéz volt dönteni ! elötte egy 307 peugetom volt hát? ezután kellet valamit választanom ,vagy inkább kompromisszumot kötnöm ugyan is meg elégeltem a franciák bosszanto hülyeségeit ( akadozó szervo -gagyifékek - magas fogyasztás -izgö .mozgo belsö alkatrészek-bosszanto index kar -stb.) pedig csak két éves volt!
Na de térjek a cityre !!
AZ biztos ,hogy örülni tudokneki mivel 5 honapot vártam rá , karácsony elött jött meg és az azota megtett 2000 km tapasztalatairol irnék ! A kölsö átlagos igazán nem tünik ki , elöröl és oldalrol tetszik de a hátulja ?? kicsit olyan 10 évvel ezelötti dizájn!! de legalább a kategorián bellül igazán ,nagynak mondhato és nekem ez volt a fö szempont no meg a honda legendás benzin üzemü motorjai! Öszintén meg vagyok eléged ve vele mondom a ,307 után komolyan mondom lepipálja ,már azhogy jóval csendesebb! igaz 3000-res fordulat köröl már viszont élgé dörmög ,de ezt tudom egyedül hibájának felroni, és kényelem re is szupi igaz az én 175cm -mel ??
A fogyasztása engem eddig meg gyözött ,hogy jol választottam igaz nemnyuzom 90-110 az átlag amivel járok, igaz nagyon pocsék uton használom ( Kecel-Kiskunhalas) itt igazán kilehet probálni mit bir a futomüve és jelentem ,hogy ötös , van viszonyitási alapom , ugy hogy remek és csak jot tudok irni rola reméllem ez igy marad továbra is!
A további tapasztalataimrol irni fogok!
- még semmi!
még sehová