Gyönyörű, megbízható társ
Nem győz a család ámulni, hogy milyen csodaszép ez az autó, ami nagyban köszönhető a bézs szín (Shoreline Mist Metallic) és a bézs belső kárpit kombinációjának, de nekem az alakja is nagyon tetszik.
Voltunk vele kirándulni négyesben Párkányban és nagyon kényelmes volt. A párom, aki 192 cm remekül elfért a hátsó ülésen!
Fogyasztás átlagban 7 liter körül volt, azóta a városban ez emelkedett, most 7,5 körül van.
Voltunk bevásárolni is - az eddigi gyömöszkölés helyett nem győztük szétteríteni a szatyrokat, szóval óriási ez a csomagtér!
Szállítottam már bútort is vele lapra szerelve és remekül elfért benne egy majd 2 méteres elem úgy, hogy előredöntöttük az egyik hátsó ülést.
Összességében nagyon tetszik az autó; nagyon jó az úttartása, jól gyorsul - tényleg 3000 fölött kicsit sportos a feeling, de ez nekem nagyon tetszik.
A párom Corollájához viszonyítva nagyon hasonló a meneteljesítmény, a gyorsulás is alig marad el, talán csak minimális fordulatszám különbség van. Autópályán még nem próbáltuk, eddigi max. sebesség 110 km volt.
Negatívumként két dolgot említenék: az egyik, hogy a párom kicsit kényelmetlennek találja a vezetőülést, mivel nem lehet eléggé hátratolni, de nem érdekes, hisz neki is van autója, inkább én vezetek :)
A másik dolog a rugózás, kicsit keménynek érzem... pedig azt olvastam, hogy az itteni útviszonyokhoz tervezték.
Mindenesetre ezek nem nyomnak annyit a latban, nagyon élvezem az új járgányt! Megérte annyit várni rá (kb. 4 hónap).
A szalonban (Duna Autó - Autóváros) nagyon kedves, szolgálatkész volt a kereskedő, kellemes volt a környezet, sokat lehetett alkudni, mindent megtettek az ügy érdekében.
- Még semmi, hisz vadonatúj!
Duna Autó
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |