Autók » Honda » City (2005-2008)

City 1.4 ES

Egy családcentrikus, dinamikus Honda!

Sokat gondolkodtunk a márkán! Több is szóba került a családban. Érdeklődés, összevetés, Totalcar népítélet rovat,tapasztalat, végül maradtak a japán márkák Honda és Toyota! Az ár/érték arány miatt elég hamar sikerült a City mellett dönteni! Többekkel ellentétben nekünk egyértelmüen tetszik az autó! A motor 1000 km-ig különösen kímélve volt ( 3000 fölé nem forgattam, hirtelen gázadások mellőzve ) most már kicsit jobban ki van huzatva de csakis ötödik fokozatban! 3500-as fordulaton 110-120-as sebesség könnyedén tartható tehát felesleges is tovább eröltetni! A motor egyébként szerintem dinamikusan mozgatja az autót! Előzéskor nem kellett kikapcsolni a klímát, hogy sikerüljön a manőver! Apropó klíma a fogasztás 5.5 liter átlag 1300 km-en amiből legalább a felén használva volt a berendezés plusz hegyi utak, nagyvárosi forgalom is társult hozzá úgyhogy szerintem ez nagyon jónak mondható! A váltó tökéletes, a futómű jó hangolású a mi utjainkhoz, egy tökéletes kompromisszum! A beltér tágas, öt felnőttel sem kényelmetlen, a csomagtartó a kategóriában király a mérete alapján! Rögzítési pontokra még nem volt szükségem de ezeket én is hiányolom! Ha már a hibáknál tartunk megemlíteném az A oszlopot amely valóban zavaróan nagy holtteret képez! Azt hiszem ennyiben ki is merültek a gondok! A Középkonzol először nem tetszett de már megbarátkoztam vele. A műszerek szépek jól olvashatóak, a kezelőszervek kézreállnak és tökéletesen végzik a dolgukat! Meghibásodás még nem történt, bízom benne ez így is marad hiszen a megbízhatóság egyik fő erénye a márkának! Az autót Sopronban vásároltam meg mert ezzel a kereskedéssel voltam a legjobban megelégedve az információgyüjtés alatt! Segítőkészek, rendesek, korrektek, mindenkinek ajánlani tudom őket! Aki eddig látta az autót csodálta és azóta ilyenre gyüjt, nem is értem azokat akik kritizálják a külsejét!

- Semmi! Bízva a márkában remélem így is marad!!

Még nem volt szerelőnél

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? Starlet Következő autója? Honda
Verdikt (8.8/10)

Honda City 2005 (2005 - 2008)