Autók » Honda » City (2005-2008)

City 1,3 ES

A török HONDA

Na hol is kezdjem :) 2006,09,08. án vettem ám szép napos idő volt! Úgy volt hogy decemberig kell várnom egy galaxy színű LS felszereltségű modellra de volt egy olyan lehetősig hogy volt raktáron egy Royal Navy Blue Pearl színű ES felszereltségű modell akkor gyorsan szerződés modosítás és rá 3 napra már mehettünk is érte jó gyorsak voltak :) Szerintem a kocsi így ködlámpa alufleni meg ebbe a kék színbe jól néz ki, nem értek pár újságírói tesztet hogy ilyen csúnya meg olyan csúnya na mindegy még ha a külseje nem 100 % ékba teccik hanem 90 % mert azért pár apróság van amin még egy kicsit dolgozhattak volna, és akkor télleg tökéletes lenne. A lámpák iggen szépek főleg este vagy ha ködlámpával megyek a hátsó lámpák olyan mint a discógömbök este meg olyan mint ha ledes lámpa lenne szerintem jól néz ki az oldalán a fehér indexbúrával. Ami miatt a forma nem tökéletes az a rövid motorháztető miatt van ha egy 10 centivel hoszabb lenne oldalról és mesziről majdnem hasonlít egy "kis" Accordra :) Hát a csomagtartó az valami ... naggyon nagy főleg a kis Civic után :) hát az autó belseje az valami hihetetlenűl szép elegáns és kényelmes ebbe a kategóriába a bézs belsővel igen szép és hangulatos a kocsi belseje csak szerintem majd a jövőbe fél napokat kell eltöltenem a takarításával de télleg szép. Az optitron műszerfal is nagyon teccetős és ötletes, a rádió nem is gondoltam volna hogy ilyen szépen szól, az elktromos, füthető és behajtható tükör is jó dolog lesz majd szerintem, de remélem a hátsó abalktörlő nem fog hiányozni mert az sajna nincs, ja este a csomagtérvilágítás is naggyon jó. A klíma kettes fokozaton simán elég az utastés hűvösen tartásához és a fogyasztásbe és a teljesítménybe se igazán éreztem semmit de ez talán majd késöbb lehet talán észrevenni. Simán ellehet benne férni jó én nem vagyok egy magas ember de naggyon kényelmes és tök jó vezetni minden tök jól kézre áll és egyszerűen jó. szépek a krómozott kilincsek meg sok apró igényes dolog van benne szép a belső na :) Motor: 1343 ccm 8 V / 8 gyertya 82 paci na ettől féltem hogy ez kicsit kevés lesz a kicsit több mint egy tonnás kasztnihoz de tévedtem így kímélve a motrot is egész kellemessen el lehet vele autókázni alacsony fordulaton is jól húz az összes sebességben 5, ben 90 -nél simán lehet vele előzni visszaváltás nélkűl ami a civicbe nem működött szóval jól megy a gép na :) és egyszerűen annyira finom és halk motra van hogy eszméletlen olyan 700 as alapjárata van 100 ig szinte csend van a kocsiba többel meg még nem mentem vele:) álló helyzetbe nagyon fülelni kell hogy haljam a motrot. Eddig a 330 kilóméter alatt bejáratósan a vegyes fogyasztásom klímával 4,7-5,7 között mozgott ami egy bejáratos motortól nem rosz sőt... a 4 tárcsafék és az ABS igen szépen teszi a dolgát naggyon jól lehet lasítani a kocsival. Más most nem nagyon jut eszembe, remélem minden ilyen szép marad sokáig csak ne lenne ilyen kényes színe :) Én eddig nagyon megvagyok vele elégedve kellemesen csalodatam benne főleg amiket hallotam róla tesztekben. SZERETEM így 3 nap után :) Jó nem megy úgy mint a régi civic de nem is eszik annyit meg biztonságósabb meg kényelmesebb. Ja és mégvalami a Bridgestone gumikkal 195/55 R15 ös gumikkal igen stabil a kocsi jó futóműve van neki szépen lehet vele kanyarogni és nem billeg pedig magas kocsi. Na egyenlőre ennyi ha van valami irok !!! Bárkinek bármi kérdése van irjon csak ide: Varesz_86@hotmail.com

- Eddig semmi, érdekes lenne 300 km alatt! jó az ajtók kicsit nehezen csukódnak lehet be kell járatni őket :)

Még nem voltam majd 15 ezernél viszem olajcserére remélem elöbb nem

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? Civic Következő autója? Valami új Honda 5 év múlva kb
Verdikt (7.7/10)

Honda City 2005 (2005 - 2008)