Autók » Honda » City (2005-2008)

City ES

A törkök is tudnak autót gyártani

Az előző autóm egy 1997 -es 1.4 Renault Mégane Classic RL 75 Le -s motorral.
Így jellemzően ehhez tudom hasonlítani.

A belső tere egy kicsivel szűkösebb a Megane- hoz képest, ugyanakkor a felhasznált anyagok minősége sokkal igényesebb.
A motorja kevesebb mint 10 lóerővel erősebb mint a régi autómban de ennek ellenére jóval erősebbnek tűnik a motor, lényegesen dinamikusabban mozgatja az autót. Valószínűleg ez annak köszönhető hogy már 2900 nál megjön a nyomaték. Az országúton sincs gond az előzéssel mint régen. Ráadásul a motorja rendkívül halk (90-100 nál nem kell feljebb tekerni a rádiót) és a váltó valóban nagyon precíz
Páran írtak itt a „párásodás” jelenségről, én még nem tapasztaltam pedig mostanában esett az eső rendesen.
Városon kívül sincs vele gond az „oldalszeles” problémát nem tapasztaltam, pedig voltam vele pályán és országúton egyaránt. Országúton a szemből jövő kamionok által keltett légörvény nem akarta eltéríteni az autót.

Az 500 literes csomagtartót eddig még volt alkalmam csurig pakolni de a felhajtható üléseknek a minap hasznát vettem amikor egy multifunkciós készüléket kellett vinnem ami akkora volt hogy a csomagtartóba nem fért be.

Összességében egy kellemes kulturált autó, ennyi pénzért hozza a tőle elvárható dolgokat.
Akinek nincs sok pénze és szeretne egy jó megbízható családbarát autót annak mindenképpen ajánlanám.

- Durva lenne

Honda Flick Győr

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006
Előző autója? Megane Classic Következő autója? Valami japán
Verdikt (7.3/10)

Honda City 2005 (2005 - 2008)